BRINEMO O VAŠEM ZDRAVLJU

Ideja “život bez šećera” je više od jednostavnog seta proizvoda koji ne sadrže dodatni šećer – to je koncept života koji je okrenut zdravlju i prirodi. Čovek nikada nije smeo da unosi ovoliko kalorija koliko unosi danas. Mi jednostavno nismo pravljeni za ovoliko besmislene energije. Naš koncept ishrane je povratak prirodi – što znači i smanjenje težine i smanjenje rizika od kardiovaskularnih bolesti i čitavog niza oboljenja koja nastaju zbog gojaznosti.

PROIZVODI ZA SVE

Apsolutno nam nije cilj da pravimo proizvode koji su namenjeni bolesnim ljudima i dijabetičarima – naše proizvode koriste ljudi koji žele da ostanu zdravi. Sportisti, kojima je potrebna izbalansirana dijeta, deca koju previše šećera može da uništi i psihički, ne samo fizički, osobe u zrelom dobu koje su posebno predisponirane za kardiiovaskularna oboljenja.

ISTRAŽIVANJE JE ONO ŠTO NAM DAJE SNAGU

Deluje jednostavno kada vam kažemo da su krem, čokolada ili šlag napravljeni bez šećera medjutim uopšte nije tako. Tehnološki problem je što ne samo da moraju da budu isti kao oni sa šećerom, moraju da budu – bolji. Zbog toga koristimo skuplje, prirodne, kvalitetne sirovine.

ŽELIMO DA RAZGOVARAMO SA VAMA

Naše proizvode osmislio je vrhunski tim tehnologa i stručnjaka za proizvodnju hrane. Ipak, ono što je najdragocenije to je razgovor sa ljudima koji ih koriste i povratna informacija koju dobijamo.